Mağaza / Satış Ofisi  |  Kurumsal  |  Medya  |  Markalar  |  Bayiler  |  Katalog  |  Kariyer |  İletişim
Betaş » Medya »

Betas Glass Mosaic neler yapar?

Paylaş | Betaş
Betas Glass Mosaic neler yapar? | Betaş

   Betaş cam mozaik ’leri 1989 yılından bu güne, Türkiye ’nin en parlak, en kaliteli cam mozaiklerinin üretimini yapmakta ve satışa sunmaktadır. Bu yüzdendir ki Betaş cam mozaikleri mimarlar müteahhitler ve Türkiye ’nin inşaat sektöründeki öncü şirketleri tarafından diğer cam mozaik firmaları arasından  öncelikle tercih edilen dış cephe, yüzme havuzu, havuz , spa , sauna , banyo ve mutfak kaplaması malzemesidir. Betaş cam mozaik fabrikası üstün ve ileri teknolojisi sayesinde kaliteli ve verimli üretim tesisi sayesinde ucuz cam mozaik fiyatları arayanların çözüm ortağıdır. Betas inşaat malzemeleri ve yapı malzemeleri pazarında ve cam mozaik markaları arasında aranan markadır. Öncü bir imalatçı olarak, yine piyasanın en çok renk yelpazesine sahip bir üreticisiyiz ve bu renk yelpazesine her geçen gün yenilerini eklemek için çalışan ve ilerleyen bir şirketiz. Bu renk yelpazesinin zenginliği her türlü yapı projelerin, dekorasyon işlerinde dâhili ve harici kaplamalarda, yapılara ayrı bir estetik ve güzellik katmaktadır. Betaş cam mozaik ’leri uzun yıllar boyunca parlaklığından canlılığından ve estetiğinden hiçbir şey kaybetmez. Tüm doğa şartlarında kullanılmış ve denenmiş dekoratif bir yüzey kaplaması malzemesidir. Cam mozaik kaplama uygulanan yüzeylerde kesinlikle ekstra bir temizlik gerekmemektedir. Üretmiş olduğumuz cam mozaikler hiçbir kimyasaldan kesinlikle etkilenmez, renk değiştirmez, hijyeniktir  neme ve dona karşı mutlak dayanıklılık gösterir. Ancak doğru bir cam mozaik uygulaması için doğru cam mozaik yapıştırıcısı seçimi önem arz etmektedir. Bunlardan dolayı seramik karo ve fayans karşısında bir alternatif ve en çok aranan ve kullanılan kaplama malzemesidir. Yıllar boyu renklerinden ve canlılığından hiçbir şey kaybetmez.

      Betas cam mozaik ’leri  cam mozaik fabrikaları, cam mozaik üreticileri ve cam mozaik markalar  arasında en çok cam mozaik renkleri ebatları ve cam mozaik modelleri ile üretime devam etmektedir. Cam fayans modelleri , mutfak cam fayans ebat ve ürünlerimiz 12 x 12 mm,15 x 15 mm,18 x 18 mm, 20 x 20 mm, 23 x 23 mm, 25 x 25 mm, 25 x 50  mm , 23 x 48 mm , 48 x 48 mm , 38 x 38 mm, 50 x 50 mm , cam mozaik desenleri ,  yonca cam mozaik , damla cam mozaik , dalga cam mozaik ,safir cam mozaik , ahşap cam mozaik , mermer cam mozaik , janjanlı cam mozaik , golden cam mozaik , altın cam  mozaik , altın varaklı cam mozaik ve hegza dır (hegzagonal). Bunların dışında yenilikçi bir firma olarak değişik ebatlarda çalışmalarımız devam etmektedir.

      Cam mozaik plakaları kağıt üzerine ve file üzerine yapıştırılmış olarak müşterilerin beğenisine sunulur. Cam mozaik imalatı ve cam mozaik satışı bizim işimizdir. Betaş cam mozaik ’lerinin başlıca kullanım alanları: bina dış cepheleri, zeminler, dış cephe, holler, yüzme havuzu, süs havuzu, havuz, spa, sauna, banyo, mutfak, laboratuvar, balkonlar, direkler, kolonlar, sütunlar, bina içi merdiven boşlukları, bina kaplamaları, jakuzi ve ıslak satıhlı tüm yüzeylerde, su izolasyon işlerinizde, yapılarınızda ve bina inşaatlarınızda, villa inşaatlarınızda her türlü dış cephe kaplama işlerinizde, duvar ve tavan kaplamalarında, dekor alanlarında kullanılır. Siding ( Sayding ) desenli cam mozaik dış cephe kaplamaları veya müşteri taleplerine göre bilgisayarlı ortamda özel sipariş dizaynlar. Betas Glass Mosaic 2015 yılından itibaren dijital 3d cam mozaik diye de piyasa tarafından adlandırılan dijital 3 boyutlu cam (özel ebatlı) ,3 boyutlu fayans , 3 boyutlu tezgah arası cam üretimi ve satışı yapmaktadır.3d mutfak, 3d banyo modelleri ihtiyaçlarınız için yanınızdayız.

   En uygun cam mozaik fiyatları her zaman Betaş  cam mozaik  tarafından sağlanabilir. Cam mozaik hijyenik , bakteri barındırmaz , kir  tutmaz  bu özelliklerinden dolayı  ilk tercih sebebidir. Mimari projelerde cam mozaik  mutfak,  cam mozaik banyo,  cam mozaik havuz , cam mozaik tezgah arası ihtiyaçları tarafımızdan karşılanmaya devam etmektedir.

Tenlight Kristal cam mozaik serimiz , Retro cam mozaik serimiz , Milenium cam mozaik serimiz , Metallum cam mozaik serimiz , Afrikan ahşap mozaik serimiz , Glassten cam mozaik serimiz , Opus Ist cam mozaik serimiz , Havuz cam mozaik serimiz ve diğer tüm cam mozaik çeşitleri , cam mozaik desen , cam mozaik bordür , cam mozaik örnekleri , cam mozaik seramik  çeşitlerimiz  aşağıda belirtilen alanlarda güvenli bir şekilde kullanılabilir ; ??    Mutfak tezgah arası seramik , mutfak tezgah arası cam kaplama , mutfak tezgah arası seramikleri , mutfak tezgah arası , mutfak tezgah arası fayans , mutfak tezgah arası cam  seramik , mutfak tezgah arası cam , mutfak tezgah arası cam mozaik , cam mozaik fayans , mutfak tezgahı , cam mozaik mutfak , banyo mozaik , banyo mozaikleri vs… yerlerde uygulanırlar.

   Ayrıca yeni trend olarak kristal cam mozaik (crystal glass mosaic) kullanımı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de kullanılmaya başlanmıştır. Betas cam mozaik firması TENLight CRYSTAL MOSAIC markası altında kristal cam mozaik (crystal cam mozaik) satışına devam etmektedir. Bunun yanı sıra seramik mozaik satış , banyo mozaik satış firmamız tarafından  gerçekleştirilmektedir. Banyo mozaik fiyat seçeneklerimiz ve seramik mozaik fiyat seçeneklerimiz ile müşterimize en iyi hizmeti vermekteyiz. Cam mozaik mutfak firmaları tarafından çok tercih edilen bir malzeme olmaya başlamıştır.

Havuz bordürlerinde Türkiye ’de bir ilki gerçekleştirdik. 50 adet havuz bordür çeşidine ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Havuz içinde her türlü desen çeşitlerimiz mevcuttur. Bunun dışında her zaman söylediğimiz gibi farklı motif, logo, desen, pano tasarım uygulamalarında da size yardımcı olmak için çalışmalarımız hep devam etmektedir.

    Ülkemizde ve dünyadaki deniz kirliliğinin son yıllarda korkunç boyutlara ulaşması havuzlara olan ihtiyacı kaçınılmaz kılmaktadır. Betaş cam mozaik ’leri artan talepler karşısında havuz mozaiklerinde de renk yelpazesini genişletmiştir. Ülkemizin doğa şartlarına yüzde yüz uyumlu Betaş cam mozaik ’leri, bina cephelerinden sonra havuzlarda da aranan bir marka olmuştur. ESPANA markası havuz projelerinin aranan güvenilir yapı malzemeleri arasına girmiştir. Havuz kaplamalarında ESPANA cam mozaik fileli ve kağıtlı alternatifi ile müşteri memnuniyetini sağlamıştır. Siz sayın müşterilerimize dün olduğu gibi bugünde en iyi hizmeti vermek, biz Betaş ailesi olarak öncelikli görevimizdir. Bina inşa ederken cam mozaik en uygun çözümdür. En iyi cam mozaik en iyi cam mozaik ustaları elinde hayat bulur. Cam mozaik denince önce  Betaş en iyi taş Betaş ...

   Cam mozaik fiyatı, cam mozaik fiyat listesi, havuz cam mozaik fiyatları, mutfak tezgah arası cam mozaik fiyatları, mozaik metrekare fiyatları talepleriniz için lütfen cam mozaik satıcıları yetkililerimiz ve cam mozaik satış uzmanlarımız ile irtibata geçiniz.

E-Posta Bültenimize Kayıt Olmak İster Misiniz?

E-Bültenimize kayıt olun, indirimlerden ve fırsatlardan önce siz haberdar olun.

Copyright © 2024. BETAŞ Cam Mozaik ve Yapı San. Tic.Ltd.Şti.
Alaturka Dijital
Facebook youtube instagram
Alaturka Dijital