Mağaza / Satış Ofisi  |  Kurumsal  |  Medya  |  Markalar  |  Bayiler  |  Katalog  |  Kariyer |  İletişim
Betaş » Medya »

HAVUZ MOZAİK

Paylaş | Betaş
HAVUZ MOZAİK | Betaş

Merhabalar,

Betaş cammozaik seramik sanayi olarak yaklaşık 30 yıllık bir tecrübe ile Avcılar Istanbul Türkiye de cam mozaik üretimi ve CAM MOZAİK imalatı yapan bir sanayi tesissiyiz. Öncelikle neden bizimle çalışmanız gerekir izah etmeye çalışalım.

Havuz maliyetli bir iştir. Yapmış olduğunuz yatırımın uzun yıllar size hizmet etmesi maliyetinizi ucuz tutmanız için olanak sağlayacaktır. Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermeyen şirketimiz her zaman doğru işler yapmıştır. Havuz mozaik uygulamalarında en doğru ve uzun yıllar kalacak bir yapışma sağlayacak teknikler ile üretim yapmaktayız.

  1. Fileli mozaik üretiminde asıl amaç filenin cam mozaikleri sadece taşımasıdır. Bu taşıma ise ancak yüzeye yapıştırılıncaya kadar gereklidir. Yoksa bir ömür cam filesi cam mozaikleri taşıması söz konusu değildir. İmalat sürecimizde son teknoloji akılcı çözümler ile sadece fileye yapıştırıcı sürerek cam mozaik taş taneciklerinin sadece file ile temas eden kısımlarında yapıştırıcı bulunmasını sağlamaktayız. Kimi mozaik üreticileri mozaik taş taneciklerinin % 50 ye kadar nerede ise kısmına yapıştırıcı sürerek yanlış üretim teknikleri ile mozaik üretmeye devam etmektedirler. Bu tür üretimler sonucu yüzeye yapıştırmak için kullanılacak olan yapı kimyasalları (çimento esaslı, epoksy esaslı vb.) mozaik taneciklerine ulaşamamakta sadece mozaik yapıştırıcısına temas etmektedir. Aslında doğru mozaik yapıştırma uygulamalarında amaç yapı kimyasalının en az % 85 inin cam mozaik taneciklerine direk temas etmesidir. Betaş havuz mozaik sektöründe güvenilir bir üretici olarak şimdiye kadar kendini kanıtlayan bir geçmişe sahiptir.
  2. Son teknolji olan Polybond sistem taşıcıyı sistemi ile üretimlerimizde de en az % 85 açıklık oranı ile yüzeye yapışmanın sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlamaktayız.

Olimpik havuz,

Süs havuzu,

Yüzme havuzu,

Cam seramik uygulama alanlarımızdan sadece birkaç tanesidir.

Cam havuz uygulamaları için ideal bir kaplama malzemesidir.

Ve mozaik cam ile birleşti…..

 

 

 

Anahtar kelimeler

swimming pool mosaic

havuz seramikleri

havuz seramik

E-Posta Bültenimize Kayıt Olmak İster Misiniz?

E-Bültenimize kayıt olun, indirimlerden ve fırsatlardan önce siz haberdar olun.

Copyright © 2024. BETAŞ Cam Mozaik ve Yapı San. Tic.Ltd.Şti.
Alaturka Dijital
Facebook youtube instagram
Alaturka Dijital